Om

Walton Sportspromotion

Historien bag et stærkt samarbejde

Walton Sports Promotion samarbejder med et større danskejet firma med sourcing kontor i Hong Kong og i Kina. Det danske firma startede op i Hong Kong i 1998. Udgangspunktet var produktion af tekstil i høj kvalitet med tekniske funktioner, og primært overtøj til danske mærkevaregrossister inden for sports- og arbejdsbeklædning samt casual wear.

Efter nogle få år begyndte man at fokusere mere og mere på markedet for reklamegaveartikler og profilbeklædning, som i dag er det primære forretningsområde.

Vi er i dag produktionsagent og sourcer for en meget stor del af de danske reklamegrossister lige fra de største til de mindste enkeltmandsvirksomheder.

Sourcing kontor i Hong Kong og Kina

Sourcer for en stor del danske reklamegrossister

Alt i en partner - Transport og indfortoldning

Corporate Social Responsibility (CSR)

Konkurrencedygtige priser

Enormt sortiment

En stærk partner for dig!

Vores kunder foretrækker at handle via os, da vi samarbejder med en portefølje af meget dygtige fabrikker, med en høj og ensartet kvalitet, som kan producere til  konkurrencedygtige priser og overholde leveringstiderne. Derudover betyder vores danske tilstedeværelse med eget kontor i Hong Kong og i Kina, at vi altid har en finger på pulsen og løbende kan bidrage med ideer til nye produkter og sikre os kontrol med den igangværende produktion.

De fleste af vores kunder er professionelle indkøbere, så de foretrækker som regel at handle FOB Kina. Men flere og flere føler sig mere trygge ved at lade os stå for transporten og indfortoldningen også. Den service yder vi gerne, og via vores gode fragtaftaler og store volumen kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige priser på den del også.

Vi har naturligvis fokus på vores Corporate Social Responsibility (CSR) og arbejder med at integrere sociale og miljømæssige hensyn i vores forretningsaktiviteter og i vores interaktion med interessenterne.  

Vores virksomhed viser samfundsansvar og skaber værdi for vores leverandører i ind- og udland og i samfundet omkring os ved i dialog med vores kunder at håndtere sociale, miljømæssige og etiske udfordringer i overensstemmelse med internationalt anerkendte principper for samfundsansvar.

Kataloger fra samarbejdspartnere

Hovedkatalog

Kort beskrivelse

Nyheder 2020

Kort beskrivelse

Multitools

Kort beskrivelse

Har hjulpet:

Kontakt Walton Sportspromotion

Har du spørgsmål?

Designet af Caseo